Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Willowhayne Avenue Case Study

A complete refurbishment of an existing detached property.

The owners of the property wanted to completely refurbish and modernize their home including internal rearrangement and largescale alterations. All windows and doors were replaced and a new kitchen and bathroom were installed. The owners were willing to lose a small fourth bedroom to create a large family bathroom and increase the size of their kitchen to include a breakfast bar.

Alterations to the front of the property included the removal of plastic cladding on the gables and replacing them with oak weatherboarding. A new porch was also added leading to the large hallway, which was transformed into a more useful dining space creating an attractive entrance to the home. The installation of a roof light provided natural light, lighting up the interior space whilst limiting direct sunlight.

Inspired Design Studio were able to transform this dated property into a bright, spacious and comfortable family home in West Sussex.



The Lodge

The site was further developed with the addition of a singe storey chalet-style lodge at the rear of the property. The space was to be developed for a relative as an independent living space.

The Lodge consists of a one bedroom open plan kitchen / lounge and dining room with a separate bathroom.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS