Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Rails Lane Case Study

A contemporary front and side glazed extension to a family home in Hampshire.

The residents of this property wanted to add to their four bedroom detached house on Hayling Island.

The brief was to increase the existing property with the addition of a large open plan family room and a ground floor study.

Upstairs, the 3rd bedroom was to be extended and an en-suite bathroom added to the master bedroom.

Inspired Design Studio planned two extensions to the property, one at the front of the property and one to the side.

Ensuring face brickwork and roof tiles matched the existing, powder coated aluminum framed glazing was added to the full height of the side of the property creating a striking feature both inside and out.

The addition of the glazing with minimal framework created the feeling of space and a bright, airy family living space with panoramic views of the garden. The installation of a roof light provided further natural light, lighting up the interior space whilst limiting direct sunlight.

By making more efficient use of this space, Inspired Design Studio were able to transform the boxed interior into a bright, exciting and comfortable family space.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS