Блог http://webekm.com/ и още нещо.

North Lane Case Study 2

Brief: To increase the space and make internal alterations to transform the downstairs into a large openplan kitchen and dining room and living room to overlook the large rear garden.

The owners of this detached property wanted to completely refurbish their Sussex home by adding a single storey rear extension. The house was in need of complete modernisation and required a new hot water and heating system as well as rewiring.

Through opening up the back of the property and adding a flat roofed extension we were able to extend the space to more than 44 square metres. The addition of glazed doors instantly created the feeling of space and drew focus to the garden view. The installation of a glazed flat roof light provided further natural light, lighting up the interior space whilst limiting direct sunlight.

By making more efficient use of this space, Inspired Design Studio were able to transform the confined interior into a bright, airy and comfortable family space.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS