Блог http://webekm.com/ и още нещо.

North Lane Case Study

The owners wanted to completely refurbish and modernise the downstairs of their recently purchased new home by combining the existing extension and kitchen with a new rear extension. The 1950’s semi-detached house had a small kitchen to one side with a toilet, storage cupboard and access to the garage alongside it. The area was small, confined and felt cold.

The brief was to increase the area and transform the space into a large family room with open plan kitchen and dining room, utility room with its own side entrance and downstairs wet room.

Through merging and extending the existing spaces the new re-arrangement gave an overall open plan floor space for a living / dining / kitchen of more than 40 square metres. The addition of bi-folding doors for minimal framework instantly created the feeling of space and the full-height glazing drew focus to the panoramic garden view. The installation of a roof light provided further natural light, lighting up the interior space whilst limiting direct sunlight.

By making more efficient use of this space, Inspired Design Studio were able to transform the boxed in, cramped interior into a bright, airy and comfortable family space.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS